Divertisment

Buzoianca Irina Fodor, lider de audienţă. Provocarea de a duce frâiele unui show celebru

Buzoianca Irina Fodor a început în forţă sezonul 4 al formatului de televiziune Asia Express. Irina a preluat postul de prezentator de la Gina Pistol, după aceasta a născut şi a hotărât să se dedice momentan fiicei sale.

Show-ul celebru a început în weekend cu mici schimbări, atât în privința destinațiilor pe care concurenții le au de străbătut, cât și a prezentatorului. De data asta, buzoianca Irina Fodor este cea care va însoți vedetele în marea călătorie şi va fi bine plătită pentru acest lucru. Surse spun că ea va încasa 10.000 de euro lunar, aproape jumătate însă din cât câştiga Gina Pistol. În condițiile în care filmările Asia Express au durat 10 săptămâni, soția lui Fodor va încasa aproximativ 25.000 de euro, în timp ce iubita lui Smiley primea 45.000 de euro pentru același lucru.

Pentru această primă ediție, Irina Fodor s-a costumat într-o prințesă otomană, spre deliciul publicului, dar și a celor 9 echipe din competiție. Prima ediție a avut loc, iar Antena 1 a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu