Divertisment

Elena Merişoreanu şi Viorica de la Clejani, internate cu Covid-19. Ce mesaje au transmis

Elena Merişoreanu şi Viorica de la Clejani sunt internate la spitalul Matei Balş din Bucureşti, dupa ce au fost diagnosticate cu Covid-19. Nu ştiu cum au ajuns în această situaţie, dar se pare că tot mai mulţi cântăreţi ajung la spital în ultima perioadă, după ce se infectează.

Îndrăgita interpretă Elena Merişoreanu spune că are şi vaccinul făcut, încă din luna aprilie.

Nu mă simt nici bine, nici rău. Am fost răcită, eu ştiind că am vaccinul făcut chiar nu mi-am făcut griji. Mi-a fost mai rău, nu mai aveam gust, miros şi am venit la Matei Balş. Sunt la salon, nu la ATI, îmi fac perfuzii deocamdată. Mi-au făcut testele, e covid, nu e varianta Delta. La sfârşitul lui aprilie am făcut a doua doză de vaccin, cu Pfizer m-am vaccinat. Culmea, culmelor, sunt foarte mulţi tineri internaţi cu covid. Nu plec de aici până nu mă fac bine, personalul de aici este extraordinar.”, a declarat Elena Merişoreanu.

Pe de altă parte, Viorica de la Clejani nu este vaccinată. A lăsat şi ea un mesaj pentru admiratorii săi.

Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși. Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist!”, a spusViorica de la Clejani .

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu