Divertisment

BUZOIANCA LARISA DESPRE DIVORȚUL DE ALIN OPREA DE LA TALISMAN: ”Nu-l recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani de viață. Copiii sunt șocați”

Divorț cu scântei între buzoianca Larisa și artistul Alin Oprea. După 23 de ani de căsnicie, cei doi și-au spus adio, buzoianca reclamând o grea dezamagărire față de cele ce i s-au întâmplat și de modul în care cântărețul a ales să-și încheie căsnicia. Recent, în presă au apărut imagini cu soțul ei și o femeie misterioasă.

‘Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață’, a declarat Larisa pentru Click.ro.

Cei doi au divorțat la un notar din București. Au ajuns separat în fața notarului, iar Larisa a venit cu cei doi copii. În urma divorțului, buzoianca a rămas cu copiii în imobilul pe care l-au împărțit până acum.

„Nu e deloc ușor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâția ani. Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață. Păcat. Mi-e rușine doar de copiii noștri. Să faci așa ceva la vârsta asta…”, a declarat Larisa pentru aceeași sursă.

Artistul a fost mai rezervat în declarații:

„Aștept să treacă postul Sfintei Mării și voi vorbi atunci”, spunea el recent.

Cei doi copii ai cuplului, Melissa și Adrian, au ales până în acest moment să nu vorbească cu tatăl lor.

„Melissa şi Adrian au avut o perioadă grea. Prima dată au fost derutaţi, nu le venea să creadă, apoi după ce au conştientizat şi au văzut cât de mult e schimbat tatăl lor, şi felul în care vorbea cu mama lor, Larisa, au decis să oprească discuţiile. Ei nu-l mai recunosc, Alin e schimbat total, nu ştim ce i-a făcut amanta dar parcă e venit de pe altă lume‘.