Divertisment

VACANȚĂ DE VEDETĂ, ÎN JUDEȚUL BUZĂU. Imagini care îți fac chef de ducă

Frumuseţile din Munţii Buzăului le taie răsuflarea vedetelor din România. Nu sunt puțini cei care au ajuns aici și care în vara aceasta au petrecut spun ei cele mai frumoase zile, departe de aglomerația urbană, praf și gălăgie. De curând, magicianul Robert Tudor și prezentatorul radio Daniel Buzdugan s-au bucurat de liniștea și autenticitatea zonelor împădurite ale județului, Gura Teghii sau Lopătari.

Cunoscut din finala emisiunii de la Pro Tv, Românii au talent, magicianul Robert Tudor a petrecut câteva zile în locul de poveste din Gura Teghii. Alături de soție, cei doi copii și câtiva prieteni, aici viața a părut mult mai usoară și frumoasă. Magicianul cu talent a campat la Green Camp, o locație cu adevărat verde, în sânul naturii aflată, care oferă cazare în corturi de 2 sau 4 persoane. Lacul de acumulare Siriu a fost locul de “joacă” al lui Robert și în zona aceasta a Buzăului este atracție în general pentru iubitorii de natură și de caiace. În plus, acesta a avut parte de o experiență unică. A făcut rafting pe râul Buzău, în barcă specială cu capacitatea de 4-8 persoane, pe traseu de 2–3 ore.

Și Daniel Buzdugan a fost vrăjit de Buzău. La 60 de kilometri de orașul nostru, într-o zona pitorească la poalele Munților Buzăului, pe Valea Slănicului, Buzdu a petrecut o mini vacanță în vara aceasta, într-un peisaj de poveste. Câteva zile în care s-a întors la valorile autentice si a fost mai aproape de imaginea traditională, cea pe care o asociem cu bunicii nostri. Zilele au fost petrecute în drumeție, iar nopțile într-o căsuță din busteni pe marginea unui mic lac. Verdeața și pădurea de mesteceni din zona de munte a Buzăului i-au încărcat bateriile la maximum.