Actualitate

Buzoianul Alex Dima, confesiunile băiatului bun de la Pro TV

Buzoianul Alex Dima, băiatul bun de la Pro Tv are o carte, lansată cu colegii săi. Atâtea aventuri, atâția kilometri străbătuți, atâte povești, întâmplări, reportaje și audiență au făcut ca reporterii speciali de la «România, te iubesc!» să aibă acum un volum care conține textele lor. Volumul se numește Ne facem bine și este o antologie de fapte extraordinare văzute și vorbite la «România, te iubesc!».

În goană după reportaje, de multe ori Alex Dima pierde momente importante alături de fiica sa, în vârstă de 11 ani. Sara știe însă că tati are o meserie nobilă și spune tuturor: Tati, prinde hoți.
Nu vorbeşte des despre familia ori viaţa lui privată, de aceea nu mulţi ştiu că Alex Dima a rămas văduv în urmă cu aproape 10 ani, soţia lui pierzând lupta cu o boală teribilă. Întâmplarea nefericită a avut loc la doar un an şi şase luni după nașterea fetiţei. Vorbind despre suferinţa pe care a trăit-o la momentul pierderii soţiei sale, Alex Dima a recunoscut, într-un dialog cu Andreea Esca, faptul că fiica sa a fost cea care l-a făcut să poată merge mai departe.

În decembrie are un singur lucru pe care vrea să îl împlinească. Alex Dima vrea să petreacă mai mult timp alături de copilul său.
Ea e cadoul meu, are 11 ani. Încă cercetez ce cadou vrea. Sigur, îşi doreşte să stau mai mult cu ea.