Divertisment

Buzoianul de la Pro Tv, Alex Dima, tată de băiat

Alex Dima este foarte discret în ceea ce privește viața sa privată. Cu toate acestea, el a dorit să împărtășească bucuria venirii pe lume a fiului său cu prietenii și cu românii care îl urmăresc pe rețelele sociale. 

„O minune de copil a venit pe lume! Sunt și tată de băiat! Familia noastra trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem, ne bucurăm din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gungurește. Dacă vă aruncați o privire spre cer, prin al 9 lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecăm pe micul prunc pe toate părțile. Ne-a arătat și că poate să țipe din toti rărunchii. Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzica din jucării si toată aventura. Aștept cu nerăbdare! Să fim și să fiți sănătoși!”, a scris jurnalistul, pe contul său de Facebook.

Buzoianul a trecut printr-o grea încercare în urmă cu 13 ani, atunci când soția sa, Roxana, a fost diagnosticată cu un cancer agresiv care i-a curmat viața. Prezentatorul a dezvăluit că fiica lui, Sara, a fost cea care i-a oferit puterea și curajul de a merge mai departe. În prezent, jurnalistul are o altă parteneră de viață, Georgiana, femeia care i-a dăruit un fiu și pe care a întalnit-o într-un aeroport.