Divertisment

Buzoienii iau cu asalt o emisiune celebră de la Antena 1

La început de martie, Antena 1 a anunțat faptul că pregătește un nou sezon Te cunosc de undeva. Sunt anunțate transformări fabuloase. La 1 aprilie va intra în difuzare un nou sezon în care buzoienii vor avea reprezentanții lor.

Buzoianul WRS ( Andrei Ursu) face din nou echipă cu Emilian în sezonul 19 al emisiunii. Ei sunt cei care au ieșit învingători în sezonul cu numărul 18 și își pregătesc revenirea în emisiunea de la Antena 1. Cei doi cântăreți au câștigat, anul trecut, marele premiu în valoare de 15.000 de euro. Acesta a fost donat însă, în totalitate, unei familii nevoiașe.

Damian Drăghici face echipă cu Cristina Stroe, care este cea de-a treia soție a lui Damian. Aceasta are 30 de ani și este originară din Râmnicu Sărat. S-a făcut remarcată după ce, s-a înscris la emisiunea ”Vocea Romaniei” cu piesa Aurei Urziceanu „Dor de viata”. A intrat mai târziu în trupa Andrei si l-a cunoscut pe Damian Draghici, cu care a colaborat.

Buzoienii vor fi rivali cu Jean Gavril, Nicole Cherry, CRBL, primul câștigător al emisiunii, Adda, Misha, dar și AMNA, cu toții fiind familiarizați cu platourile de filmare ale Antenei 1.