Divertisment

Dinu Maxer și soția, împreună în muzică și la medicul estetician. Ce intervenții are artistul

Are unul dintre cele mai iubite cântece de la radio. Te blestem să-ți fie bine este unul dintre cele mai tari hituri de la Focus Fm. Și artistului DInu Maxer îi merge totul foarte bine. Toate, spune artistul, se leagă și îi merg excelent și în familie și pe plan profesional. Ambele, la Dinu, funcționează în compania soției Deea, căci nu sunt doar acasă o echipă ci și pe scenă, la evenimente.

Când ești sub lumina reflectoarelor, spun ei, trebuie mai multă grijă pentru imagine, așa că amandoi au foarte multă grijă, dar și foarte multe intervenții cu care au dorit să îmbunătățească aspectul lor fizic.

Cei doi au proiecte muzicale împreună, însă, pe lângă pasiunea pentru muzică, Dinu și soția lui mai au o plăcere nevinovată pe care o împart de ani buni și anume, slăbiciunea pentru intervenții estetice. Ambii vânează tinerețea fără bătrânețe și au bifat câteva intervenții estetice care le-au schimbat viața, dar și aspectul fizic.

Cuplul merge împreună la medicul estetician.

„Am făcut o blefaroplastie, adică mi-am ridicat pleopele. Am scăpat de cearcăne, am puțin botox în frunte, puțin acid hialuronic. Se adaugă și implantul de păr”, a spus Dinu Maxer.

Etichete