Actualitate

Cadou inedit de Crăciun, pus la bătaie de deținătoarea unei școli auto! Ce trebuie să faci pentru a intra în cursă

Sărbătorile se apropie cu pași repezi și toți ne gândim ce cadouri să le facem persoanelor dragi. Însă, cum buzoienii au inima mare, iar oamenii de bine vor să facă sărbătorile mai frumoase și tinerilor cu posibilități materiale reduse, iată că luna decembrie vine cu o surpriză pentru buzoienii majori care doresc să urmeze cursurile unei școli auto.

Deținătoarea unei școli de șoferi a dat startul unei campanii de sărbători, în urmă căreia va selecta un tânăr sau o tânără cu posibilități materiale reduse, care va putea urma gratuit cursurile necesare în vederea obținerii permisului auto.

Există o serie de criterii după care vor fi selectați cei înscriși în campanie, iar orice tânăr care consideră că respectă cerințele se poate înscrie. Important de menționat este și faptul că se pune accentul și pe situația școlară pe care o are eventualul candidat.

“Sarbatorile vin! Urmeaza luna cadourilor. Pe aceasta cale, doresc sa anunt ca sunt dispusa sa fac unui tanar/ă un cadou util ptr tot restul vietii. Doresc sa scolarizez( in mod gratuit) ptr obtinerea permisului de conducere,un tanar/ă care sa provina dintr-o familie fara posibilitati financiare.Cazul va fi ales de mine in functie de situatia lui scolara… rezultate deosebite la învatatura!CERINTE:

-sa aiba cel putin 18 ani (sau sa împlineasca aceasta varsta peste 3 luni)

-familie monoparentala,deces parinti,abandon,caz social etc***

*instructor auto* Alexandra Ionita!