POLITICĂ

CANDIDAȚII PNL! Cristi Romanescu ar da bine cu reverul ca președinte la Consiliul Județean, iar dr. Adrian Zoican, din combinezon, în costumul candidatului la Primărie (VIDEO)

UPDATE: Așa cum șansanews.ro anunța, PNL Buzău și-a confirmat vineri, în conferință de presă, candidații pentru funcția de președinte al CJ Buzău, în persoana deputatului Cristi Romanescu și a dr.Adrian Zoican pentru Primăria Buzău.

ȘTIRE INIȚIALĂ: După PMP care și-a anunțat joi candidatul la Primăria Buzău, vineri, liberalii sunt așteptați să-și confirme oamenii cu care vor intra în lupta pentru câștigarea celor mai importante funcții din administrația buzoiană, dar și noile achiziții. Viorel Ștefu, fost comandant al IPJ Buzău și IPJ Ialomița, ex-secretar de stat în MAI, în trecut membru Pro România, a devenit membru PNL, fiind votat secretar general al Organizației Județene.

Liberalii au vineri, la ora 13.00, o conferință de presă, la care a fost chemat inclusiv dr.Adrian Zoican, șef al Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.  Se conturează varianta ca în această conferință să fie confirmați oamenii cu care PNL a anunțat deja că va merge în bătălia pentru câștigarea alegerilor locale. Zoican ar urma să candideze la Primăria Buzău, iar liderul PNL Buzău, Cristi Romanescu, la Consiliul Județean.

Pe de altă parte, liberalii își vor prezenta, vineri, noul coleg de partid. Este vorba despre Viorel Ștefu, fost comandant al Polițiilor din Buzău și Ialomița, ex-secretar de stat în MAI și, până de curând, membru Pro România.

Ștefu a ales să li se alăture liberalilor după ce și-a dat demisia din Pro România, dezamăgit că, în spatele său, s-au purtat discuții în urma cărora a fost desemnat candidat al partidului pentru Primăria Buzău, fostul viceprimar Constantin Ionescu.

Pus în fața faptului împlinit, Viorel Ștefu a ales să plece din Pro România și să se înscrie, iată, în PNL, unde a fost numit pe funcția de secretar general al filialei județene.

Iată ce a declarat, vineri, Viorel Ștefu, în prima sa apariție alături de conducerea PNL Buzău: