Actualitate

(UPDATE) Carambol pe DN 1 B. Un camion încărcat cu carne și 2 mașini s-au ciocnit (FOTO)

UPDATE: Polițiștii vin cu precizări legate de modul în care s-a produs accidentul de la Săhăteni:

”Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Mizil către Buzău, o șoferiță de 70 de ani, din București, a intrat în coliziune cu un autotren condus pe direcția Buzău către Mizil, de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Bacău. În urma coliziunii autoturismul șoferiței a ricoșat într-o altă mașină condusă pe direcția Mizil către Buzău, de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, din București.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autocamionului și a pasagerului din autoturismul șoferiței, ambii au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.


ȘTIRE INIȚIALĂ: Carambol produs vineri dimineață pe DN 1B, în zona Săhăteni, la intersecția cu drumul județean 205 D, către satul Fințești.

Din primele informații furnizate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, în raza cărora s-ar afla zona în care s-a produs accidentul, în carambol ar fi implicate, din primele informații un camion încărcat cu carne și două autoturisme cu 5 persoane, dintre care una ar fi încarcerată, dar conștientă. Este vorba despre un bărbat de 72 de ani, care va fi transportat la spital.

La fața locului, au fost mobilizate o mașină de stingere incendii cu apă și spumă de la ISU Prahova, un echipaj de descarcerare și o ambulanță.

De asemenea, spre locul accidentului pornesc și polițiștii de la IPJ Buzău.

Revenim !