Divertisment

Carmen Chindriș, de la Taraful Rutenilor, cântă rap la fel de bine ca Eminem! Ce nuntă a ieșit! VIDEO

Carmen Chindriș, celebră cu refrenul ”Ziua în care tu m-ai sărutat”, a demonstrat, zilele trecute, la un eveniment, că poate cânta orice gen muzical, inclusiv rap. A interpretat impecabil o piesă din repertoriul lui Eminem. Solista trupei Taraful Rutenilor a făcut senzație! E clar Carmen Chindriș, de la Taraful Rutenilor, cântă rap bine ca Eminem!

Artista a interpretat, fără cusur, zilele trecute, celebra piesă “The Real Slim Shady”, din repertoriul vestitului solist de muzică rap Eminem. O abordare curajoasă, care i-a sporit popularitatea.

Carmen Chindriș este surprinsă de reacțiile internauților și spune că nu exclude să interpreteze, pe viitor, și piese din repertoriul altor celebrități, precum Michael Jackson:

”Mă bucur că sunt foarte multe reacții din partea publicului, după interpretarea piesei lui Eminem. Atunci când te bucuri de artă, și mai ales de muzică, în toate formele ei, iese asta!

Noi suntem fanii muzicii de calitate! Ne plac toate genurile muzicale. Dacă o să cântăm și din repertoriul lui Michael Jackson?

Etichete

Autorul știrilor

Karla Lucuță

Prezentator Focus Fm & Focus TV
Jurnalist
Artist

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu