Divertisment

Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor au TELEVIZOR. O piesă nouă ca înainte de ’90

Carmen Chindriș este una dintre cele mai în vogă artiste. Succesul ei a explodat efectiv, după lansarea piesei Ziua-n care tu m-ai sărutat. De atunci, melodia este pe buzele tuturor ascultătorilor de radio și nu numai.

Carmen Chindriș, solista de la Taraful Rutenilor s-a născut în Sighetul Marmației. A iubit muzica încă de la o vârstă fragedă. A început să cânte de la 7 ani și a debutat ca solistă la un ansamblu de muzică populară. Și-a dorit mereu să fie cântăreață, dar nici măcar ea nu se aștepta la succesul formidabil pe care-l are acum. Deși muzica este marea ei dragoste, cântăreața are două mari pasiuni inedite. Adoră să pescuiască și să joace fotbal alături de colegii ei. A prins drag de acest sport de la fratele ei mai mare. Un alt lucru interesant despre artistă e faptul că știe nu mai puțin de 10 limbi străine. În repertoriul ei amplu se găsesc piese atât în limba engleză, italiană, spaniolă și franceză, cât și în portugheză, sârbă, rusă, maghiară, japoneză și, bineînțeles, română. Pe lângă cântat, ea și compune versuri, alături de ceilalți membri ai Tarafului Rutenilor.

Versurile şi muzica noii piese Televizor aparţin artistei, iar piesa vine ca un remember al unor vremuri demult apuse. Cel mai nou videoclip este un fel de haz de necaz după vremurile acelea în care lucrurile mici erau sarea și piperul vieții. Este clar că împreună, Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor aduc un suflu nou în muzica românească.