Actualitate

Caz incredibil! O copilă, sedusă și obligată să se prostitueze

Sursa foto ziare.com

O tânără de doar 14 ani a fost sedusă de un individ, pentru ca mai apoi să fie supusă unui calvar.

Cei doi s-au cunoscut la finele anului trecut. Ușor, ușor, bărbatul de 21 de ani i-a câștigat încrederea fetei de 14 ani. A făcut-o să se îndrăgostească de el, pentru ca mai apoi să-și pună planul în aplicare. Din iubitul fetei, buzoianul s-a transformat în  proxenetul ei. Împreună cu o altă tânără de 18 ani, din Buzău, proxenetul a început să posteze pe internet, pe site-urile speciale, anunțuri cu datele fetei de 14 ani. Prin intermediul acestora, făcea rost de clienți, pentru ca mai apoi să închirieze diverse apartamente în țară, unde aveau loc întâlnirile copilei cu aceștia.

“Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2021, un bărbat, în vârstă de 21 ani, ar fi recrutat, prin metoda „loverboy”, o minoră, în vederea exploatării sexuale a acesteia, prin determinarea la întreținerea de relații sexuale, în schimbul unor sume de bani. Tânărul ar fi închiriat apartamente în Ploiești, Constanța și Focșani și ar fi postat pe site-urile specializate anunțuri cu privire la oferirea de servicii sexuale de către minoră. În activitatea infracțională, bărbatul ar fi fost sprijinit de o altă tânără, în vârstă de 18 ani, din Buzău. Aceasta ar fi avut rolul de a o supraveghea pe victima minoră și de a-l informa cu privire la activitatea ei”, transmite IPJ Buzău.

Coșmarul a luat sfârșit abia acum, după ce polițiștii și procurorii DIICOT au intrat pe fir.

“Astăzi, 12 aprilie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, au efectuat 2 percheziții domiciliare, în județul Buzău, la două persoane bănuite de trafic de minori. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, un laptop şi 2.000 de euro. În cauză, au fost puse în executare 2 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri. Procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, iar, în cursul zilei de mâine, 13 aprilie, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Buzău, cu propunere de arestare preventivă.”