Divertisment

Ce face Benone Sinulescu? Se pare că artistul a depășit cu bine cele întâmplate

Au trecut zile bune de la externarea buzoianului Benone Sinulescu, iar lumea se întreabă ce face unul dintre marii artişti ai ţării. Un prietenul de-al artistului a vorbit despre starea de sănătate a acestuia, după ce a fost externat din spital. Benone Sinulescu se recuperează și arată din ce în ce mai bine. Cântărețul ar fi început deja să iasă din casă și să se plimbe. Medicii i-au dat si varianta operatiei, dar artistul a ales varianta tratamentului cu medicamente şi se pare că dă rezultate.

La rândul ei, soția lui Benone Sinulescu a vorbit și ea despre starea de sănătate a acestuia. Elena Sinulescu susține că o perioadă, artistul va evita declaraţiile presei, însă vocea i-a rămas aceași, el cântând destul de des prin casă. Totodată, ea a mai precizat că atunci când se va simți în regulă, artistul va lua o decizie și în legătură cu declarațiile pe care le va face pentru presă.

Se pare că artistul a depășit cu bine cele întâmplate. Artistul a fost internat pe 10 iulie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, acolo unde a fost supus mai multor seturi de analize medicale, după ce a căzut inconștient în casă şi a fost găsit de soţia sa.