Actualitate SĂNĂTATE

Ce se întâmplă la vârful Spitalului Județean după concursul pentru funcția de manager!

Economistul Claudiu Damian rămâne pentru încă patru ani manager al Spitalului Județean Buzău, în urma concursului la care a fost unic candidat. 

În timpul viitorului mandat,  Claudiu Damian își propune să atragă forță de muncă în Spitalul Județean, medici dar și asistente, să reorganizeze structura de paturi în vederea creării de compartimente noi, respectiv recuperare respiratorie și recuperare neurologică.

Un alt obiectiv propus este reabilitarea farmaciei spitalului, reorganizarea activității ambulatoriului de specialitate în vederea maximizării veniturilor. Însă dincolo de toate acestea, sarcina prioritară a spitalului o reprezintă, conform managerului, asigurarea asistenței medicale de specialitate, cu respectarea condițiilor de cazare, igienă, alimentație și de prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale.            


”Sarcina prioritară a spitalului o reprezintă asigurarea asistenței medicale de specialitate (spitalicească și ambulatorie). De asemenea, calitatea actului medical rămâne o prioritate pentru noi, cu respectarea condițiilor de cazare, igienă, alimentație și de prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale”, declară Claudiu Damian.                                                                                   

Claudiu Damian se află la conducerea Spitalului Județean Buzău din anul 2014 iar în urma concursului câștigat va rămâne la cârma celei mai mari unități spitalicești buzoiene pentru încă 4 ani.