Actualitate

Ce ținute se poartă în noaptea de Revelion. Sfaturile designerilor

Se numără orele până la Revelion, petrecerea anului pentru care cu toții ne pregătim intens. Dar mai ales reprezentantele sexului frumos, pentru care e important ce poartă în noaptea dintre ani. Momentul e pregătit intens de regulă, dar anul acesta doamnele și domnișoarele nu s-au mai preocupat din timp de ținutele pe care le vor purta la petrecerea de Revelion. Practic, pentru că s-a dat liber la petreceri în contextul pandemic pe ultima sută de metri, la fel și pregătirile se fac pe ultima sută de metri.

Designerul Nausica Mircea, din Focșani, unul dintre cei mai cunoscuți designeri în țară, dar și în străinătate pentru ținutele pe care le creează, spune că anul acesta multe doamne au ales să apeleze la garderoba proprie și să poarte de Revelion piese pe care le aveau deja. Hainele pe care le purtăm depind însă și de locul în care petrecem Revelionul.

Negrul și în general culorile închise sunt în topul preferințelor feminine pentru Revelion în acest an. La fel și auriul, pentru că în continuare sunt în tendințe paietele și materialele strălucitoare.

La fel de importante rămân și accesoriile. Ținutele în culori închise pot fi asortate cu bijuterii colorate, dar, în general, sunt recomandate accesoriile de dimensiuni mici și bijuteriile fine.