Actualitate

Cea mai însângerată șosea. Trei morți și doi răniți, în douăsprezece ore

Încă un accident grav a avut loc, în această dimineață, pe șoseaua dintre Buzău și Mizil, de data aceasta în localitatea Istrița de Jos. O coliziune între două autoturisme urmat de acroșarea unui camion s-a soldat cu decesul unui șofer și rănirea altor două persoane. Accidentul s-a produs la câțiva kilometri de cel în care, seara trecută, doi soți și-au pierdut viața după ce mașina lor a intrat în coliziune cu o mașină de mare tonaj.

”Este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcția Buzău către Prahova de către un șofer din Brăila, în vârstă de 70 de ani și autoturismul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto buzoian, în vârstă de 58 de ani. În urma impactului, a fost acroșat și un camion de mare tonaj ce se deplasa către Prahova, condus de un șofer în vârstă de 46 de ani, din Galați.” anunță IPJ Buzău.

Din nou, în decurs de 12 ore, traficul a fost blocat pe DN 1 B Buzău-Ploiești. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție, inclusiv unul de descarcerare.

”Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului buzoian, rănirea unei pasagere în vârstă de 52 de ani din mașina acestuia, respectiv rănirea șoferului din Brăila. ” mai anunță polițiștii.

La ora 9,15 traficul a fost reluat, la aproape trei ore de la momentul producerii accidentului. În tot acest timp circulația a foat deviată pe alte rute.