Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

CEA MAI MARE ȘCOALĂ DIN RÂMNICU SĂRAT TRECE ÎN SCENARIUL ROȘU! Este pentru a treia oară când se suspendă cursurile

Nici nu au revenit bine în sălile de clasă, că trebuie să învețe din nou online. Este cazul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 1 Râmnicu Sărat, unitate de învățământ care trece din nou în scenariul roșu. Este pentru a treia oară de la debutul anului școlar când se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” din cauza îmbolnăvirilor de coronavirus. De data aceasta un cadru didactic care predă la mai multe clase a fost confirmat cu COVID-19. Context în care, la propunerea conducerii școlii și a autorităților de sănătate publică, CJSU a adoptat hotărârea privind suspendarea cursurilor cu prezența elevilor în bănci până la data de 05.11.2020 inclusiv.

Pe de altă parte, alți elevi primesc vești bune. Ei vor reveni în bănci după o pauză cauzată tot de coronavirus. CJSU a adoptat hotărârea privind  reluarea cursurilor la următoarele unități de învățământ din județul Buzău:

-reluarea  desfășurării cursurilor, ,,față în față”, la Școala Gimnazială Brădeanu, începând cu data de 28.10.2020, potrivit prevederilor Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 58/26.10.2020.

-reluarea  desfășurării cursurilor, în scenariul 2, la clasa a II-a C de la Școala Gimnazială ,,George Emil Palade” din municipiul Buzău, începând  cu data de 28.10.2020, potrivit prevederilor Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 58/26.10.2020.

-reluarea desfășurării cursurilor în scenariul 2, la Grădinița cu Program Prelungit nr. 11 ,,Căsuța Poveștilor” din municipiul Buzău, începând cu data de 27.10.2020, potrivit prevederilor Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 58/26.10.2020.