Actualitate

(P) Cele mai bune parfumuri de damă de la Guerlain, una dintre cele mai parfumerii din lume

Guerlain este una dintre cele mai vechi case producătoare de parfumuri, cosmetice și produse de îngrijire a tenului. Multe parfumuri tradiționale ale casei Guerlain sunt caracterizate de un amestec armonios cunoscut sub numele de ”Guerlinade”. În compoziția sa intră bergamotă, iasomie, trandafir bulgăresc, floare de portocal, iris, boabe de tonca, vanilie și posibil vetiver. Formula exactă este secretă, iar acest lucru face ca parfumurile de la Guerlain să fie cu atât mai speciale. Iată mai jos printre cele mai bune parfumuri de la Guerlain pe care le poți încerca.

Vol de Nuit

Însuși Jacques Guerlain a conceput în 1933 Vol de Nuit și Vol de Nuit Extrait. Este la propriu un zbor de noapte minunat sub formă de parfum, încărcat cu flori și citrice. Notele de vârf sunt de citrice, îmbrățișate de lemn de santal, vanilie și un buchet floral intens. Rezultatul este un parfum magistral, complex, atemporal și feminin cu adevărat unic. O adevărată capodoperă care supraviețuiește testului timpului și continuă să-i uimească pe cei care au norocul de a pune mâna pe o sticlă. Rezistă foarte bine pe piele, însă cel mai bun lucru este evoluția olfactivă a parfumului. Amestecul complex de flori își arată toate nuanțele pe o bază de mosc, rizom de crin, lemn de santal și condimente. Un parfum care se desfășoară pe pielea celui care îl poartă și care pare să aibă o mie de fațete. Destul de versatil în ceea ce privește anotimpurile și ocaziile. Există câteva versiuni care pot fi găsite în magazine, deoarece în 2007 Guerlain a lansat Vol de Nuit Evasion, iar în 2013, a fost lansată o ediție aniversară pentru cei 80 de ani ai parfumului. Este cu adevărat un parfum legendar, de la un brand care lansează parfumuri de neuitat de aproape două secole.

LHeure Bleue

Aristocratic și feminin, acest parfum are o aură de eleganță și seducție. Notele de vârf sunt oarecum izbitoare și capricioase, care încetul cu încetul evoluează către note mai calde și mai cremoase. Notele sale florale și caracterul oriental sunt topite cu măiestrie într-un parfum care emană clasă și armonie. Neroli, coriandru, bergamotă, ylang ylang, trandafiri și violete se îmbină treptat într-o bază de lemn de santal, mosc, vanilie, chihlimbar și boabe de tonka. O compoziție demnă de numele brand-ului și care este foarte aproape de a fi poate chiar cel mai bun parfum Guerlain din toate timpurile. Este un parfum cu mult caracter care va servi în multe ocazii, atâta timp cât doriți să proiectați o imagine puternică, senină, dar elegantă în același timp.

Mitsouko

Lansat în 1919, este un parfum centenar, care a atras atenția multor femei. Deschiderea sa pe piele nu poate fi definită decât prin amestecul său puternic de citrice și note lemnoase extrem de exclusive. Scorțișoară, cuișoare și cardamom se îmbină cu un buchet de flori care transformă parfumul într-un amestec minunat de melancolie și dulceață. O călătorie în trecut care evocă toamna caldă și aromată. Unul dintre cele mai sofisticate și versatile parfumuri Guerlain, cu o compoziție diferită. Un adevărat clasic în sine și un parfum de neegalat, senzual și maiestuos. Este perfect pentru ocazii speciale, cum ar fi o întâlnire în care dorim să ne transmitem personalitatea complexă, alternând sobrietatea cu dulceața, luminozitatea cu căldura.

Insolence

Insolence este un parfum îndrăzneț de la Guerlain, un parfum cochet și jucăuș în care notele par să se joace de-a v-ați ascunselea, parfumul având o evoluție surprinzătoare. Este un parfum senzual și izbitor cu o structură olfavitică nouă. Violetele, moscul, boabele tonka și lemnul cochetează, compunând contrast olfactiv. Este dulce, floral și foarte feminin, perfect pentru orice ocazie. Jovial cu caracter, face apel la latura mai veselă și lipsită de griji a doamnelor și domnișoarelor care îl poartă. Poate fi considerat un parfum fidel la tradiția Guerlain, reușind în același timp să rămână și actual. Este un parfum care atrage și introduce multe femei în universul Guerlain și servește ca o experiență excelentă pentru a călători în adâncurile experiențelor olfactive pe care casa pariziană le oferă an de an.

Parfumurile Guerlain sunt unice și cu adevărat speciale. Guerlain a lansat peste 325 de parfumuri diferite și încă își menține locul în topul parfumeriilor de lux. Parfumurile lor sunt complexe, rezistente, fine și elegante. Orice femeie ar trebui să încerce măcar o dată în viață unul dintre parfumurile de la Guerlain pentru a vedea cu adevărat ce înseamnă peste 190 de ani de experiență în crearea de parfumuri de lux. Fie că alegeți unul dintre cele trei parfumuri prezentate mai sus sau descoperiți un alt parfum de la Guerlain care să se potrivească gusturilor dumneavoastră, cu siguranță trebuie să dați o șansă brand-ului, dacă nu ați făcut-o deja.

Etichete