Actualitate

Cerere în căsătorie, la ceremonia de absolvire de la Boboc! Lacrimi și emoții, trăite de sute de tineri și familiile lor (VIDEO)

Emoțiile au atins cote maxime, iar iubirea a plutit în aer pentru doi absolvenți ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”. Profitând de momentul festiv dar și de faptul că iubita sa nu bănuia nimic, un tânăr a pus la cale o surpriză de proporții pentru cea care i-a ”furat” inima.  

În timpul festivității de absolvire, un tănăr a îngenunchiat și i-a oferit iubitei sale inelul de logodnă.

Cererea în căsătorie a stârnit lacrimi de fericire și emoții pentru toți cei prezenți.

Întreaga ceremonie a fost trăită la cote intense de toți cei 143 de absolvenți dar și de familiile acestora care, în sfârșit, au putut fi alături de copiii lor.

În cadrul ceremoniei, au fost avansați la gradul de maistru militar clasa a V-a 143 de absolvenți (115 băieți și 28 fete), iar la gradul de sergent 120 absolvenți (99 de băieți și 21 de fete).

Aceștia au fost repartizați în unități ale Forțelor Aeriene și Forțelor Terestre din Armata României și în unități ale Ministerului Afacerilor Interne.

”Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, general-maior Viorel Pană, a participat astăzi, 30.07.2021, la festivitatea de absolvire și acordare a primului grad de maistru militar și de subofițer pentru absolvenții promoției 2021 ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”, denumită onorific „Regele Mihai I – 100”.  La activitate au participat comandanți din garnizoana Buzău, reprezentați ai Ministerului Afacerilor Interne și reprezentanți ai Asociației pentru Propaganda și Istoria Aeronauticii, filiala Buzău. Dragi camarazi, vă dorim o carieră frumoasă, plină de satisfacții profesionale și … Cer Senin!”, informează reprezentanții Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”.