Actualitate

Cine este bărbatul care a devenit viral pe rețelele de socializare. Gestul său a șocat întreaga comunitate

Un bărbat a șocat întreaga comunitate buzoiană după ce a ieșit gol pușcă în zona rondului de la avion, în plină zi. Gestul său a provocat consternare, iar poliția ajunsă la fața locului a luat măsuri.

Sâmbătă dimineață, internetul abunda de clipuri video în care un bărbat se plimba nestingherit, dezbrăcat, în una dintre cele mai aglomerate intersecții din municipiu. Mai mulți buzoieni, neștiind cum să reacționeze, au scos telefoanele mobile și au început să filmeze. Practic, rondul de la avion din zona Unirii Nord a devenit punctul maxim de interes al internauților. Filmulețele postate pe rețelele de socializare au adunat numeroase reacții și comentarii din partea internauților.

Căutând mai multe informații, se pare că bărbatul ar fi originar din Țintești, el fiind cunoscut pentru problemele psihice pe care le are. Bărbatul are 42 de ani, iar surse de presă susțin că anterior ar fi fost antreprenor, având afaceri în afara granițelor.

După incidentul șocant, poliția l-a dus pe bărbat la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, pentru îngrijiri medicale.