Actualitate

Cititorii ne sesizează: cum se asfaltează pe strada Gloriei din Buzău (FOTO&VIDEO)

Un cititor șansanews.ro ne-a sesizat astăzi modul defectuos în care s-ar realiza asfaltarea pe strada Gloriei din orașul Buzău.

Revoltat, buzoianul, a trimis pe adresa redacției fotografii și o înregistrare video prin care vrea să arate modul în care își fac treaba echipele de la Urbis. Gelu Răican, care locuiește pe strada Gloriei, reclamă că printre reprizele de ploaie, muncitorii de la Urbis au asfaltat gropile din stradă, însă nu așa cum ar fi normal, frezând zona mai întâi, ci turnând asfalt direct pe crater.

Omul spune că nu poate fi vorba decât de o lucrare de mântuială și de bani publici cheltuiți în van.

”Avem în zonă, pe strada Gloriei, o echipă de la Urbis care a venit să plombeze toate gropile de pe  stradă și de pe trotuar, au făcut jumătate de stradă, ieri au luat la rând gropile, azi au început să toarne asfalt fără să frezeze. Din cauza ploii toarnă direct asfalt pe gropi, am sunat și au zis că  dacă ne convine bine, daca nu, nu, să sunăm la Primărie.

Ieri a fost o doamnă de la Primărie care i-a întors de la jumătatea străzii și au fost nevoiți să refacă. Azi n-a mai venit nimeni. Trebuie să luăm atitudine și să facem ceva”, a relatat buzoianul.