Actualitate

Comisarul șef al OPC Buzău a demisionat

Numit în martie în funcția de comisar șef al Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorului Buzău, Eduard Valentin Coman a demisionat. Buzoianul care a venit la Buzău după ce a renunțat la un post pe care îl ocupa, prin delegație, în cadrul Ministerului Economiei a renunțat la conducerea OPC după doar cinci săptămâni.

”A încetat detașarea, la cererea mea, din motive familiale. Din scurta experiență la Protecția Consumatorului am învățat că este foarte important, ca înainte să pui un produs în coș, să te oprești câteva secunde să citești eticheta și termenul de valabilitate. Este foarte important să îți cunoști drepturile și să le ceri”, a declarat pentru sansanes.ro Eduard Valentin Coman.

Eduard Valentin Coman ocupa funcția de comisar șef la OPC prin detașare, valabilă 6 luni, însă, începând cu data de 14 aprilie a revenit la APIA Buzău, acolo unde, din 2017, este titular pe postul de șef serviciu economic și resurse umane.

În ultimii ani, buzoianul a mai fost detașat de la APIA Buzău la Ministerul Agriculturii, în perioada 2018-2019 și Ministerul Economiei, din aprilie 2023.

În prezent, atribuțiile de conducere i-au fost delegate, temporar, Corneliei Galer, comisar în cadrul OPC Buzău,, cea care a mai ocupat funcția de comisar șef prin delegație și după demisia celui mai longeviv șef de instituție din Buzău, Nicușor Dinulescu.

Autorul știrilor

Marilena Dinu

2 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu