Actualitate

COPIL BLOCAT ÎN CASĂ, CARE NU MAI RĂSPUNDEA. Pompierii au intrat pe geam. Cum l-au găsit pe copil(FOTO&VIDEO EXCLUSIV)

Panică, miercuri seară, în rândul locatarilor din blocurile ANL situate în zona industrială a orașului Rm.Sărat. O familie a sunat la 112 după ce copilul, în vârstă de 9 ani, care se afla în casă nu a mai răspuns nici la telefon și nici la ușa apartamentului. Oamenii au asistat cu sufletul la gură la intervenția pompierilor, chemați să-i ajute pe părinți să intre în casă.

foto exclusiv sansanews.ro

Pompierii au fost solicitați în jurul orei 19.00 prin 112, să intervină după ce doi părinți nu au mai reușit să intre în casă. Ușa apartamentului situat la etajul 4 era închisă pe interior iar copilul de 9 ani nu răspundea.

Inițial, la fața locului, s-a deplasat echipajul de descarcerare, cu intenția de a sparge ușa apartamentului, însă apoi s-a decis să se intervină cu autoscara iar un pompier să intre pe un geam care era deschis.

foto exclusiv sansanews.ro

Totul s-a desfășurat sub privirile a zeci de râmniceni adunați în jurul pompierilor, dar și ale părinților care se rugau ca fiul lor, care era închis în casă, să fie bine.

Pompierii au reușit să intre rapid în apartamentul respectiv unde l-au găsit pe copilul de 9 ani dormind profund, slavă Domnului, fără a avea vreo problemă.

Cu toții, atât locatarii din zonă cât și pompierii, dar mai ales părinții copilului de 9 ani, au răsuflat ușurați, la finalul intervenției