Actualitate

(UPDATE) Copilă de 12 de ani din Cozieni, fugită de acasă. Poliția și familia o caută

UPDATE: Minora de 12 ani, din Cozieni, dispărută în data de 18 mai, a fost găsită de polițiștii buzoieni, pe raza județului Brașov. Copila se afla la casa iubitului său iar în timpul în care a fost plecată de acasă nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni, anunță IPJ Buzău.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Polițiștii buzoieni caută o minoră, în vârstă de 12 ani, din Cozieni, care ar fi plecat voluntar de acasă, marți, iar din momentul plecării, familia nu a mai putut lua legătura cu ea.

Conform IPJ Buzău, poliţiștii au fost sesizați marți cu privire la faptul că o copilă de 12 ani a plecat de acasă și nu a mai revenit până în prezent. Ultima convorbire telefonică a părinților cu ea a fost în ziua părăsirii domiciliului, în jurul orelor 10.

Semnalmente: înălțime 1,60 metri, greutate 55-60 kg, ochi verzi, păr lung șaten, fără semne particulare.

Ultima dată, copila, care se numește Andreea Tatiana Ungureanu, a fost văzută purtând o bluză de trening de culoare gri, pantaloni de culoare gri, pantofi sport negri.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.