Divertisment

CORNELIA CATANGA, AJUTATĂ DE FIU SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ ÎN PANDEMIE. Declarații uimitoare despre carieră și viață personală

Celebra solistă Cornelia Catanga, regină a muzicii lăutărești, care în urmă cu ceva ani trăia ca în lux în vila ei din Chitila și aproape zilnic avea spectacole, a ajuns la fundul sacului. Banca i-a luat casa, s-a mutat cu chirie, în Bragadiru, iar acum, la vreme de pandemie, pușculița e goală. De curând a recunoscut că este ajutată de fiul său să supraviețuiască.

Cornelia Catanga nu credea că va trăi ziua în care telefonul nu va mai suna pentru a fi invitată la spectacole: „Ne-au nenorocit ăștia, nu se mai fac evenimente, nu am nici o posibilitate. La chirie, cu tot cu utilități, trebuie să plătesc lunar cam 800 de euro. Nu mai am bani nici de pâine, fiul meu îmi dă. O să ajungem la foame mare! Dacă aveam ceva strâns deschidem o afacere cu mâncare, doar asta mai merge acum, ceva online, să ne aducă un angajat ciorba la ușă. Ultimul spectacol l-am avut pe 25 octombrie, pe Casa Poporului. Dacă nu ar fost fiul meu, Alexandru, un talentat pianist, era jale. El are succes cu trupa lui. Voiam să îi fac nuntă, este logodit, fata a venit din New York, dar de unde bani? Însă, nu mă las, cum trece nebunia asta îi fac o nuntă cu peste 200 de invitați, că doar una e Catanga!”.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au despărțit oficial. După mai bine de trei decenii, cei doi muzicieni nu mai formează un cuplu în viața privată, ci doar pe scenă.
Artista de muzică lăutărească a fost cea care a făcut anunțul separării la începutul lunii septembrie. Buzoianca a ținut să precizeze faptul că iubirea și respectul nu au dispărut din relația conjugală, iar acum se pregătesc de nunta fiului lor, Alexandru, care va avea loc în 2021.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu