Alertă Coronavirus Buzău

CORONAVIRUS LA O FABRICĂ DE PARBRIZE DIN BUZĂU. Muncitorii, scoși în curtea fabricii

Un bărbat de 55 de ani, angajat al unei fabrici de parbrize auto din Buzău, a fost confirmat cu coronavirus. Direcția de Sănătate Publică Buzău a demarat o amplă anchetă la fabrica respectivă și a decis deja izolarea mai multor contacți direcți ai bolnavului.

Bărbatul a fost descoperit cu simptome de COVID-19 la intrarea în tură, la serviciu. Fabrica realizează un triaj riguros al muncitorilor, măsurându-le temperatura la intrarea în tură. Omul avea febră mare, motiv pentru care a fost dus pentru a fi testat la un laborator de analize privat din oraș. Rezultatul a arătat că omul are COVID-19.

A fost anunțată Direcția de Sănătate Publică și s-a trecut rapid la testarea soției angajatului de la fabrica  respectivă. În cazul femeii, rezultatul este așteptat.

La această oră, medicii epidemiologi sunt la fabrica de parbrize pentru a efectua o anchetă riguroasă, pentru a stabili cu exactitate numărul contacților. De asemenea, se realizează o dezinfecție în locația respectivă.

Fabrica în care a intrat coronavirusul are sute de angajați iar angajatul confirmat COVID-19 este șeful uneci echipe, intrând în contact cu mai mulți colegi.

REVENIM !