Actualitate

CRIMĂ LA STÂLPU. Tânăr de 25 ani, înjunghiat în inimă de cumnat

Comunitatea din localitatea buzoiană Stâlpu, șocată de o crimă produsă joi seară. Un tânăr de 25 de ani a fost înjunghiat mortal, chiar de concubinul surorii sale. Criminalul a fost reținut iar vineri va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Crima s-a produs joi seară în momentul în care tânărul de 25 de ani a intervenit în cearta dintre sora sa și concubinul acesteia, un bărbat de 36 de ani. Tânărul trecea prin fața locuinței acestora, a auzit scandalul dintre concubini și a vrut să intervină. A intrat în curtea surorii sale, cu intenția de a-i împăca pe cei doi, însă totul s-a transformat într-o tragedie. Deranjat că i se atrage atenția, bărbatul de 36 de ani a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe tânărul care i-a intrat în curte. Două lovituri cu cuțitul direct în inimă i-au fost fatale bărbatului de 25 de ani.

  Un vecin a sunat la 112 auzind tot scandalul. Când au ajuns la fața locului, polițiștii l-au găsit pe tânărul înjunghiat mort iar pe agresor lângă el. Era în stare avansată de ebrietate.

Individul a fost reținut iar vineri va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.