Actualitate

Cum s-a produs accidentul de la limita cu județul Vrancea. 6 victime

Ancheta la locul accdientului produs duminică după-amiază la limita județelor Buzău și Vrancea, în urma căruia 6 persoane au fost rănite, iar traficul a fost blcoat temorar, a stabilit câteva dintre aspectele evenimentului. În coliziune au fost prinse două autoturisme: unul condus pe direcția Vrancea către Buzău de către un șofer, în vârstă de 44 de ani, și mașina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto în vârstă de 33 de ani.

”Accidentul s-a soldat cu rănirea a 6 persoane, toate din Vrancea: cei doi șoferi, 3 pasageri din autoturismul care se deplasa pe direcția Vrancea către Buzău (bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 37 de ani), respectiv o pasageră din cealaltă mașină (o femeie în vârstă de 37 de ani). Toate persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.” se arată într-o informare a IPJ Buzău.

Victimele au ajuns la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Imediat după accident, traficul a fost blocat pe DN 2 E 85. Zeci de minute nu s-a circulat în zonă, formându-se coloane de mașini pe ambele sensuri.