Actualitate Social

Angajări la un serviciu al Primăriei Buzău. Sunt disponibile patru posturi

Direcția de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Buzău caută personal calificat pentru încadrarea la noul centru de zi pentru persoane cu dizabilități. Este vorba despre un așezământ înființat de la zero, dar care încă nu funcționează, unul dintre motive fiind lipsa personalului.

Anunțul de ocupare a posturilor este activ. Pentru completarea schemei de personal este nevoie de un psholog, un asistent social, un kinetoterapeut și un ergoterapeut. Pentru primul dintre posturi se caută un stagiar, iar pentru celelalte trei nivelul este de debutanți, ceea ce  înseamnă, în toate cele patru cazuri, că nu se solicită experiență. Detalii despre condițiile de angajare AICI.

Centrul de zi pentru persoane cu dizabilități va fi înființat într-un fost punct termic din centrul orașului Buzău. Va fi singurul de acest tip din municipiul Buzău, iar serviciile sunt destinate copiilor și adulților care vin din familii și vor sta, pentru câteva ore, în centru. În acest timp, vor beneficia de servicii de asistență socială, consiliere psihologică, kinetoterapie și ergoterapie.

Mai multe despre acest centru AICI.