Actualitate Șansa de Pogoanele

UPDATE: CUNOSCUȚI INTERLOPI PROXENEȚI, ÎN ARESTUL POLIȚIEI. Ce au făcut de au ajuns acolo !

UPDATE: Miercuri după amiază, cei doi tineri din Buzău, reținuți pentru proxenetism, au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Știrea inițială

Doi tineri din Buzău, cunoscuți ca făcând parte din lumea interlopă, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzația de proxenetism. Este vorba despre doi veri, unul în vârstă de 27 de ani, Marian Măcelaru, zis Fane Argintaru, iar celălalt, un tânăr de 25 de ani, acesta din urmă fiind și unul dintre autorii atacului în stil mafiot dat în 2018 la o shaormerie din cartierul Dorobanți.

Conform anchetatorilor, bărbatul  de 27 de ani este acuzat că anul acesta, în perioada aprilie – mai, ar fi trimis o tânără de 23 de ani din Pogoanele să se prostitueze, individul obținând astfel sume importante de bani.

Asta după ce în cursul anului 2018, vărul său în vârstă de 25 de ani ar fi fost cel care ar fi câștigat bani în același mod. O ajuta pe tânăra respectivă să își vândă trupul pe bani, atât în țară cât și în alte state precum Austria sau Marea Britanie. Asta deși, în acea perioadă, buzoianul se afla sub control judiciar, în urma atacului dat în cartierul Dorobanți.

Marți, polițiștii de la Investigaţii Criminale din Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare în municipiul Buzău. În urma percheziţiilor, au ridicat înscrisuri și telefoane mobile pe care indivizii le foloseau atunci când racolau clienții tinerei.

La sediul Poliției au fost conduse mai multe persoane, pentru audieri.

La final, cei doi buzoieni au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunere de arestare preventivă.