Divertisment

Dana Bartzer și Dan Creimerman, o iubire de 36 de ani

Dana Bartzer, frumoasa și talentata artistă din anii ’80, s-a retras din lumina reflectoarelor, însă nu a renunțat la muzică. Alături de soțul ei, cunoscutul compozitor Dan Creimerman, este profesoară la secția jazz-pop a Colegiului Național de Muzică George Enescu din București.

Ea și soțul ei, compozitorul Dan Creimerman, au reprezentat cuplul de aur al muzicii ușoare românești a anilor ’80 și erau numiți Romina și Albano de România.

În plan personal, trăiesc una dintre cele mai frumose povești de dragoste din showbiz și, după 36 de ani de iubire, artista spune că soțul ei a știut din prima clipă că ea va fi jumătatea lui. Dana Bartzer are acum 57 de ani și Dan Creimerman are 65 ani. Cei doi au împreună doi băieți, Boris și Robert, care au ales să plece din România.

Muzica Danei Bartzer răsună la radio Focus FM.

Artista consideră că toate lucrurile s-au așezat așa cum trebuia în viața lor. S-au bucurat de carieră, dar și de familie, iar apoi și-au descoperit noua vocație.

„Cred că Dan și cu mine suntem oameni norocoși, toate lucrurile au venit pentru noi la timpul potrivit: scena, turneele, studioul, publicitatea, copiii, școala sunt etape pe care nu le-am forțat niciodată. S-au întâmplat pur și simplu”, a spus artista.


Etichete