Actualitate

(VIDEO) Deplorabil! Cum sunt așteptați turiștii la Sărata Monteoru

Dincolo de infrastructură de acces, spații de cazare și locuri de petrecere a timpului liber, o destinație turistică trebuie să asigure și alte condiții ca o garanție că turiștii se pot simți bine atunci când o aleg. Curățenia și siguranța sunt două dintre aspectele esențiale pentru orice loc al cărui administrator are drept obiectiv atragerea de vizitatori și dezvoltarea turismului.

Lucrurile sunt departe de a sta astfel la Sărata Monteoru după cum o dovedesc și imaginile următoare, imagini care ne-au fost trimise de un cititor cu rugămintea mediatizării. Filmarea este realizată sâmbătă, în zona centrală a stațiunii Sărata Monteoru. Pe imagini se observă prezența turiștilor pe alei, dar și faptul că unii trecători devin timorați la vederea câinilor maidanezi. Cel puțin șase exemplare sunt surprinse în cadrele care se succed câteva zeci de secunde.

Din păcate, turiștii nu au prea multe posibilități de a reacționa. De ridicarea câinilor fără stăpân de pe străzi ar trebui să se ocupe, în acest caz, Primăria Merei, apelând la servicii de ecarisaj, contra cost. În cazul în care un maidanez devine agresiv, trecătorii pot suna la 112.

Situația de pe aleile din Monteoru nu îi nemulțumește numai pe oamenii ieșiți la plimbare prin stațiune, ci și pe operatorii care au pensiuni și restaurante în localitate. Proprietarii acestor locații spun că maidanezii au devenit o problemă reală care descurajează ieșirile turiștilor în aer liber, prin stațiune.

Autorul știrilor

Cătălina Jingoiu

2 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Peste tot ne intampina acesti caini vagabonzi ,nu doar in Sarata Monteorul ,sunt peste tot ,in oras ,oriunde,in Crang sunt haite intregi ca iti este frica sa te plimbi ,oricand se pot intampla nenorociri ! Din pacate foarte trist !

  • În afara de cainii mari de peste tot, agresivi, sunt gunoaie, scump tot ce găsești pe acolo si servicii de tot râsul