Actualitate

Destine unite de Dragobete. 7 căsătorii astăzi la Buzău

Au spus ”Da” de Dragobete. 7 cupluri și-au declarat dragoste veșnică în cea mai romantică zi din an. Îndrăgostiții spun că ziua nu a fost aleasă întâmplător. Bogdan și  Denisa s-au cunoscut tot de Dragobete, în timp ce pentru Laurențiu și Iuliana cifra 24 este una norocoasă.

De astăzi formează o familie, iar faptul că s-au căsătorit chiar de Dragobete le dă încredere că vor avea o viață lungă împreună. Primii care s-au prezentat la Oficiul Stării Civile au fost Bogdan și Denisa. Cu multe emoții dar nerăbdători să devină soț și soție, cei doi tineri au rostit un ”Da” hotărât. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu 7 ani, în Gara de Nord, în trenul ce ducea la Cluj. Era tot 24 februarie, iar asta i-a determinat să aleagă pentru data nunții aceeași zi. Sunt încrezători că viața de familie va fi cel puțin la fel de frumoasă ca primii ani petrecuți împreună.

”Când am propus să ne căsătorim de Dragobete soțul a fost imediat de acord spunând că așa sigur nu va uita niciodată data cununiei civile”, mărturisește Denisa.

Tot de Dragobete și-au dorit să-și unească destinele și Laurențiu și Iuliana. Pentru cei doi 24 este un număr norocos pentru că este ziua de naștere a miresei astfel că au ales atât pentru cununia civilă cât și pentru cea religioasă această dată.

”Când le-am spus rudelor că ne vom căsători de Dragobete ne-au spus că va fi frig și o zi urâtă, dar iată că avem norocul de o zi frumoasă , cu mult soare”, a spus Iuliana emoționată.

În total, de Dragobete s-au căsătorit 7 cupluri. Toate căsătoriile au fost oficiate de primarul Constantin Toma care le-a oferit mirilor și un mic dar.