Actualitate

(UPDATE) Detalii incredibile despre tânărul care a fugit cu polițiștii pe urmele sale. Ce s-a întâmplat seara trecută, pas cu pas

UPDATE: Tânărul de 22 de ani, acuzat de 6 infracțiuni după ce seara trecută a gonit pe străzile din Valea Râmnicului, în încercarea de a scăpa de polițiști, și a produs un grav accident rutier, va petrece următoarea lună după gratii. Gălățeanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru comiterea a 6 infracțiuni, printre care conducere fără permis, conducere sub influența substanțelor interzise, furt calificat.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Cercetările efectuate de polițiști după accidentul grav produs de un tânăr din Galați care a fugit cu oamenii legii pe urmele sale, au arătat că gălățeanul de doar  22 de ani nu avea ce să caute la volan. Asta, pe de o parte, pentru că nu avea permis, pe de altă parte pentru că era și drogat. Testat imediat după accident, a reieșit că gălățeanul consumase cannabis înainte de a se urca la volan și a porni într-o cursă nebună pe șosele, în  timpul căreia a comis nu mai puțin de 6 infracțiuni.

Șirul neregulilor a început în momentul în care tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan. Nu avea permis dar asta nu l-a împiedicat să conducă o mașină radiată din 2022. A ajuns la Râmnicu Sărat unde a alimentat dar a plecat din benzinărie fără să plătească, deși luase combustibil în valoare de peste 400 de lei. Deși mașina sa a fost data în consemn, și-a văzut de drum. A trecut de un filtru de poliție, ajungând apoi în dreptul autospecialei condusă de polițistul de 47 de ani. În satul Rubla, autospeciala de poliție s-a apropiat de mașina fugarului dar, într-o curbă, gălățeanul a frânat brusc, a spulberat un pieton, după care s-a oprit într-un gard și într-un stâlp de electricitate.

La rândul său, mașina de poliție,  care venea din spate, în încercarea de a-l prinde pe fugar,  a intrat într-un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate. Nici atunci gălățeanul nu s-a oprit. S-a dat jos din mașină și a încercat să se facă nevăzut prin curțile oamenilor, fiind prins în cele din urmă de un alt echipaj de poliție, care venea din spate.

El a fost dus la sediul poliției și reținut pentru 24 de ore.

Pe de altă parte, polițiștii sunt în căutarea unui alt bărbat care s-ar fi aflat în mașina gălățeanului, noaptea trecută. Potrivit unor surse, individul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani, din Galați. Se fac verificări pentru prinderea acestuia.