Actualitate

Victimele accidentului produs de tânărul drogat și fără permis, internate cu leziuni grave. Un bărbat a rămas fără un picior

Cei doi bărbați răniți în urma accidentului de seara trecută, de la Valea Râmnicului, un polițist și un pieton lovit de mașina tânărului din Galați care conducea deși nu are permis și era și drogat, au fost internați la Spitalul Județean Buzău. Ambii au suferit răni grave.

Pietonul, un bărbat de 47 de ani, a fost dus direct în sala de operație după ce un picior i-a fost pur și simplu amputat. Și polițistul a suferit fracturi și alte leziuni grave.

“În urma accidentului rutier produs pe raza localității Valea Râmnicului, la U.P.U.-SMURD au fost transportate două victime. Este vorba despre un barbat în vârstă de 47 de ani, (pieton) rănit grav, cu amputație de gambă, internat în secția A.T.I.- Ortopedie, introdus de urgență în sala de operație. Cealaltă victimă, un bărbat în  vârstă de 49 de ani, (polițist) a suferit fractură de peroneu și contuzie pulmonară. Este internat în secția A.T.I.- Chirurgie. Ambele victime au rămas internate, pentru îngrijiri medicale de specialitate”, transmite Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.