Actualitate

DEZVĂLUIRE. Suspectul reținut pentru trafic de canabis, un sportiv campion la skandenberg

sursa foto: picuki.com

Publicația g4media.ro dezvăluie cine este tânărul pe care procurorii DIICOT Buzău l-au reținut, ieri, pentru trafic de canabis (detalii AICI), dar și cum a fost el prins. Este vorba, potrivit surselor citate de publicația online, despre sportivul Sabin Bădulescu, campion la skandenbeg.

Între timp, tânărul a fost dus în fața judecătorului de serviciu de la Tribunalul Buzău care a dispus arestarea pe o perioadă de 30 de zile.

Un comunicat DIICOT detaliază cum a căzut sportivul în plasa oamenilor legii. ”La data de 25.03.2021, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de poliție rurală Merei au oprit în trafic un autoturism. În timpul legitimării conducătorului auto, un lucrător de poliție a observat pe bancheta din spate un recipient din plastic, ce conținea materie vegetală de culoare verde specifică genului canabis. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că respectivul recipient conținea cantitatea de aproximativ 400 de grame de cannabis.  La data de 26.03.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Buzău împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Buzău au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare, pe raza județului Buzău și a municipiului București, în urma cărora au fost ridicate părți componente ale unei instalații necesare pentru asigurarea unei culturi de canabis, 24 ghivece cu rădăcini de plante tăiate, resturi de materie vegetală cu miros înțepător și aspect specific plantei canabis, precum și 69 de ghivece cu plante de canabis în stare incipientă de dezvoltare.”