Actualitate SPORT

Din nou aur pentru Marina! “A fost medalia care mi-a redat încrederea și dorința de a face mai mult”

Cea mai bună sprinteră din țară, Marina Baboi demonstrează cu fiecare competiție la care participă că este o sportivă de aur. Zilele trecute, la Craiova, Marina s-a impus la Campionatul Național 200 m, trecându-și în palmares o nouă medalie.

La doar 24 de ani, Marina Baboi, cu un talent înnăscut, antrenamente zilnice și o voință de fier, reușește să se impună în fiecare competiție, demonstrând că este sportiva de aur a Buzăului, cea mai bună sprinteră din țară. Sportiva cu zeci de medalii și-a trecut în palmares, zilele trecute, un nou titlu de campioană națională la 200m. O victorie care nu a fost deloc ușor de obținut. Marina a trecut printr-o perioadă mai dificilă, cu accidentări, însă a știut să treacă peste toate, să se mobilizeze și să dea tot ce e mai bun pentru a obține medalia râvnită și de a fi acolo unde îi este locul, pe prima treaptă a podiumului.

“Știm cu toții ca in sport nu exista doar momente fericite și ca nu întotdeauna lucrurile ies așa cum ne dorim. Indiferent cât de bine te pregatesti și cât de serios ești in tot ceea ce faci, se poate întâmpla ca ceva, undeva sa nu meargă bine, iar toată munca ta sa nu dea rezultate. A fost o perioada dificila pentru mine, in care m-am luptat cu accidentări și dureri, însă am știut ca toate acestea fac parte din “joc”. Am învățat sa am răbdare și sa fac tot ce tine de mine pentru a obține performanțele pe care mi le doresc”, a declarat, pentru șansanews.ro, Marina Baboi.

Medalia de la Campionatul Național Seniori este extrem de importantă pentru sportiva din Buzău, dându-i încredere pentru viitoarele competiții.

“M-am bucurat sa câștig medalia de aur in cursa de 200m. A fost medalia care mi-a redat încrederea și dorința de a face mai mult.

Mai sunt doar câteva curse pana la încheierea acestui sezon. Urmează sa iau startul in cadrul Cupei României in acest weekend, iar apoi sa particip alături de echipa României la Jocurile Francofone, ce au loc la sfârșitul lunii iulie, in Congo. Acolo îmi doresc să îmi îmbunătățesc performanțele din acest sezon și să ocup un loc cât mai bun în clasamentul general.*