Actualitate

(FOTO) Șoferul decedat dimineață pe DN2E85, un cunoscut și iubit preot

Bărbatul care și-a pierdut viața dimineață, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a lovit violent de o cisternă, pe DN2E85, era un cunoscut preot din București, anunță surse șansanews.ro. În vârstă de 66 de ani, Costea Tănăsache, preot paroh în Capitală, totodată profesor la Universitatea București, se afla la volanul unui autoturism, în această dimineață.

Sursa foto Trinitas Tv

Acesta circula dinspre Buzău spre București când, nu se știe în ce condiții, ar fi pătruns pe contrasens, moment în care a intrat cu mașina într-o cisternă. Impactul extrem de dur i-a fost fatal. Preotul nu a avut nicio șansă să supraviețuiască. Ambele vehicule au ieșit de pe carosabil, pe câmpul din zonă. Autoturismul a fost pur și simplu strivit de cisternă, după cum arată imaginile de la fața locului.

Sursa foto ISU Ialomița

Pompierii din Ialomița au intervenit imediat după producerea accidentului. Inclusiv un elicopter SMURD a ajuns la fața locului, dar nu a fost necesară intervenția acestuia, pentru că șoferul autoturismului a murit pe loc în urma impactului cu cisterna. Bărbatul a rămas încarcerat, dar în momentul în care a fost extras din mașina făcută praf era prea târziu, iar echipajele de prim-ajutor nu au putut face altceva decât să declare decesul.

Cisterna implicată în accident nu avea încărcătură și nu a existat nici un pericol în urma impactului.

Polițiștii au demarat verificări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul. Sunt luate în calcul toate ipotezele, inclusiv aceea potrivit căreia șoferului i s-ar fi putut face rău la volan, ori ca nu cumva acesta să fi adormit. Necropsia și cercetările polițiștilor vor stabili exact cauza tragediei de pe DN2E85.

Autorul știrilor

Elena Petre

4 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să -i așeze sufletul în loc de odihnă,unde nu este durere și întristare,unde e lumina Fetii Tale!✝️🌹😞

  • Dumnezeu să-l ierte, un om deosebit, mi-a fost coleg de liceu în Galați la Liceul Industrial Metalurgic și este consătean cu mine, din comuna Pechea, județul Galați!