Actualitate

DIRECTOR DE LICEU DEPISTAT CU COVID-19! Școli și grădinițe arondate unității respective trec în scenariul roșu

Mai multe școli și grădinițe din zona Pătârlagele au intrat în scenariul roșu după ce un cadru didactic a fost confirmat cu coronavirus. Este vorba despre directorul Liceului Tehnologic Pătârlagele. Cadrul didactic a fost diagnosticat cu COVID-19 și cum în ultimele zile a mers în unități de învățământ din zonă, unități arondate Liceului Tehnologic, s-a luat decizia suspendării cursurilor la toate aceste școli și grădinițe, pentru a evita orice risc de îmbolnăvire a elevilor și profesorilor.

Iată lista tuturor școlilor care își suspendă cursurilor în perioada următoare, conform deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență:

Se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la clasa a VII –a B  de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din municipiul Buzău, până la data de 28.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

Se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la  Școala Gimnazială  Brădeanu, comuna Brădeanu, județul Buzău până la data de 28.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

Se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la Liceul Tehnologic Pâtârlagele, la Școala cu clasele I-IV Sibiciu de Sus, la Școala Gimnazială Muscel, la Școala Gimnazială Mărunțișu, la Grădinița cu Program Prelungit Pătârlagele, la Grădinița cu Program Normal Crâng, la Grădinița  cu Program cu  Normal Valea Lupului,  la Grădinița  cu Program cu  Normal Muscel și  la Grădinița  cu Program cu  Normal Mărunțișu, din orașul Pătârlagele, până la data de 28.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

Pe de altă parte, în ședința CJSU a fost adoptată hotărârea privind reluarea cursurilor, în scenariul 2, la Școala Gimnazială nr.7, municipiul Buzău, începând cu data de 19.10.2020, potrivit prevederilor Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 38/12.10.2020, cu excepția clasei a II-a A, a cărei  activitate didactică se va desfășura  după scenariul 3 (online), până la data de 23.10.2020 (inclusiv).