Alertă Coronavirus Buzău Șansa de Ramnicu Sărat

DIRECTORUL SPITALULUI MUNICIPAL DIN RM.SĂRAT, ADRIAN DANIELESCU, ȘI-A DAT DEMISIA. Are legătură cu vizita ministrului Sănătății, Nelu Tătaru

 Directorul Spitalului Municipal din Rm.Sărat, Adrian Danielescu,  și-a înaintat demisia luni, la o zi de la vizita ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, în unitatea medicală suport pe care o conduce.

Se pare că motivul gestului său are legătură tocmai cu vizita ministrului, la care el nu ar fi fost chemat.

 Potrivit unor surse, la întâlnirea de duminică, spitalul ar fi fost reprezentat nu de managerul Adrian Danielescu, ci de directorul medical Felicia Vasile și de primarul Sorin Cârjan.

Acest fapt l-ar fi putut deranja pe Danielescu, care, luni, și-a înaintat demisia.

Gestul său a șocat întreg corpul medical al Spitalului Municipal din Rm.Sărat, iar cadrele medicale i-ar fi cerut deja lui Danielescu să revină asupra deciziei.

Primarul Râmnicului, Sorin Cârjan, ar urma să aibă o discuție cu Adrian Danielescu.

Este posibil ca Danielescu să revină asupra demisiei, dat fiind situația pe care o traversează spitalul din Rm.Sărat, unitate suport pentru Covid 19

Situația din Spitalul Municipal din Rm.Sărat nu este nici pe departe una ușoară, în acest moment. În unitatea medicală în care sunt tratați bolnavi cu coronavirus sunt internați, luni, peste 140 de pacienți, un număr extraordinar de mare de persoane, în raport cu personalul medical existent.