Actualitate

DN10, blocat de stânci! Circulația este oprită

UPDATE: Traficul pe DN10 a fost reluat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația a fost reluată pe DN 10 Nehoiu – Întorsura Buzăului, după curățarea carosabilului de pietrele căzute de pe versanți în zona localității Gura Siriului, județul Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Drumul Național 10 , în zona barajului Siriu, a fost blocat de stânci. Bucăți de piatră cad în continuu motiv pentru care autoritățile au decis să restricționeze traficul, începând din această dimineață.

Potrivit prefectului Daniel Țiclea zona este extrem de periculoasă astfel că șoferii au fost opriți la semaforul de la kilometrul 80.

”Pe DN10, la km 80 la ora 7.00, au fost căderi de pietre ce au pus în pericol circulația. S-a intervenit cu utilajele SDN Buzău pentru îndepărtarea obstacolelor. Evaluăm situația și încercăm să reluăm circulația cu ora 8”, a spus prefectul Daniel Țiclea.

Amintim că problemele au început încă din timpul nopții când mai multe bucăți de stâncă s-au desprins din cauza precipitațiilor abundente și au ajuns pe carosabil. Mai multe aici.