Actualitate

Doi polițiști, răniți în accidentul de la Măgura. Cum s-a întâmplat totul

UPDATE: Surse din anchetă au dezvăluit, pentru Șansa News, ce s-a întâmplat la Măgura. Potrivit acestora, șoferul autoutilitarei s-ar fi speriat în momentul în care a văzut mașina de poliție, crezând că are radar, și a frânat brusc. Pentru că autoutilitara nu avea ABS, a derapat și a ajuns pe contrasens. Doar reflexul polițistului aflat la volan a dus la evitarea unei tragedii. Într-o fracțiune de secundă, văzând autoutilitara cum vine spre autospeciala de poliție, polițistul a tras dreapta de volan și a evitat în ultimul moment un impact frontal, ce putea fi fatal. Așa se face că a rezultat o coliziune între partea din față a dubei și partea lateral stânga a autospecialei de poliție.

Aceleași surse au precizat că polițistul aflat la volan avea dureri la cap și gât când a ajuns la spital, colegul său având traumatisme minore.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Apar noi informații legate de accidentul ce s-a produs în această dimineață pe DN10, la Măgura, în care au fost implicate o autoutilitară și o autospecială de poliție.

Anchetatorii care au ajuns la fața locului nu au stabilit, deocamdată, dinamica accidentului, dar toate datele conduc către ipoteza că vinovat ar fi chiar un localnic, aflat la volanul autoutilitarei, care a ajuns cu vehiculul pe comntrasens și a izbit frontal Loganul poliției.

Doi polițiști au fost răniți și au fost preluați de ambulanțe.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoutilitara condusă pe direcția Brașov către Buzău de către un șofer în vârstă de 52 de ani, din Măgura și o autospecială de poliție, care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto, de 34 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi polițiști din autospecială, în vârstă de 34,respectiv 44 de ani, care au fost preluați de ambulanță în vederea evaluării medicale și acordării îngrijirilor de specialitate.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.