Actualitate

(UPDATE) Accident pe Șoseaua Europeană. Șofer de 87 ani, rănit

UPDATE: Bărbatul de 87 de ani, rănit în urma accidentului de astăzi, de pe DN2E85, și-a pierdut viața. Medicii au încercat să îl salveze însă traumatismele suferite în urma impactului de pe șosea au fost mult prea grave, fiind declarat decesul.

Potrivit unor surse, bătrânul, care se afla singur în mașină, ar fi vrut să întoarcă. Nu s-a asigurat, însă, moment în care mașina care venea din spatele său l-a lovit în plin.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier soldat cu un rănit s-a produs în urmă cu scurt timp pe DN2E85, la ieșire din municipiul Râmnicu Sărat către Focșani. Două mașini care circulau pe același sens s-au ciocnit. Una dintre mașini era condusă de un bărbat de 87 de ani, din Racovițeni. Buzoianul a fost rănit în urma impactului, fiind transportat la spital. Traficul pe DN2E85 este dirijat.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe sensul Buzău către Vrancea de către un șofer în vârstă de 43 de ani, din Constanța și autovehiculul care circula înaintea sa și la volanul căruia se afla un conducător auto de 87 de ani, din Racovițeni. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului în vârstă de 87 de ani, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.