Actualitate

Doliu în rândul polițiștilor locali. Tot COVIDUL a semănat lacrimi și durere

E doliu în rândul polițiștilor locali din Buzău după ce un angajat al instituției a fost răpus de COVID. Este vorba despre Vlad Constantin, care lucra în cadrul Compartimentului de Protecție a Mediului din Direcția de Poliție Locală a municipiului Buzău.

Avea 50 de ani și a fost răpus de COVID.

”În aceasta dimineață am aflat cu regret că am mai pierdut un coleg ce lupta de zile bune cu teribila boala numită COVID!

Vlad Constantin servea în cadrul Compartimentului de Protecție a Mediului al Direcției de Poliție Locală a municipiului Buzău.

Dumnezeu să te odihnească în pace, frate!”, este mesajul polițiștilor locali.

Într-un alt mesaj postat pe faceboook, un prieten de-al polițistului local scrie că acesta nu ar fi fost vaccinat anti COVID, iar pe de altă parte se temea prea tare de spital, iar din acest motiv ar fi ajuns prea târziu la medic:

” Nu te vom uita, îmi pare rău că nu am putut face mai mult să te conving să mergi din timp la spital. Erai foarte speriat și nu știai ce să faci. Râdeai de mine că m-am vaccinat, îmi spuneai că o sa mor de la vaccin, dar uite că eu am scăpat și tu ne-ai lăsat cu durere in suflet! Nu pot sa cred că nu mai ești! Atât îl rugai pe Dumnezeu sa aibă grijă de toți, acum Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău și sa aibă grijă de soția ta si de fetița ta! Dumnezeu să îți odihnească sufletul bun!”

Iată ce spun și reprezentanții Spitalului Județean despre moartea polițistului local:

”În data 27.10.2021, se prezintă la U.P.U un bărbat în vârstă de 50 de ani, cu simptomatologie specifica de Covid-19. I se efectuează triajul epidemiologic, după care un test rapid care se dovedește a fi pozitiv. Pacientul primește îngrijiri medicale (i se monitorizează funcțiile vitale, analize medicale, EKG, consult de specialitate si tratament). In urma CT-ului se pare ca bărbatul avea o afectare pulmonară de 80-85 %. Având în vedere afectarea pulmonara mare, în data de 01.11.2021 survine decesul acestuia. Menționăm că pacientul suferea de diabet zaharat, obezitate și nu era vaccinat. In toata această perioadă bărbatul a staționat în secția U.P.U.”