Actualitate

(UPDATE – FOTO) Două accidente în același timp! Sunt restricții pe DN2 și pe DN10!

UPDATE

Apar informații despre accidentul care a avut loc pe DN2, la Poșta Câlnău. Lămuririle sunt aduse chiar de Direcția Regională de Drumuri și Poduri, pentru că, de fapt, nu un utilaj agricol a fost implicat, ci unul aparținând DRDP. Acesta a fost lovit de un autoturism care circula pe acostament, iar din fericire nimeni nu a fost rănit. Reprezentanții DRDP le atrag însă atenția șoferilor să nu mai circule pe acostament, folosit de cei mai mulți conducători auto ca primă bandă:

”Atenție! Acostamentul consolidat al drumurilor naționale nu este destinat traficului rutier! Un utilaj aparținând Secției de Drumuri Naționale Buzău, ce se afla în acțiune pe acostamentul consolidat al DN 2, km. 125+250, echipat corespunzător, a fost accidentat din spate de un autoturism ce circula dinspre Râmnicu Sărat către Buzău tot pe acostamentul consolidat. Din fericire, în urma impactului nu au existat victime, ci doar pagube materiale. Atragem, încă o dată, atenția participanților la trafic! Acostamentul consolidat al drumurilor naționale nu este destinat traficului rutier. Din cauza acestei confuzii au loc frecvent accidente rutiere grave soldate, nu o dată, cu victime”.

UPDATE 2

În ceea ce privește accidentul de pe DN10, acesta s-a soldat cu rănirea unei femei, șoferița mașinii care s-a răsturnat.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Brașov-Buzău de către o șoferiță în vârstă de 64 de ani, din Sibiu, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto, care a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Două accidente de circulație s-au produs aproape în același timp pe două dintre cele mai importante și tranzitate șosele din județul Buzău, unde la această oră se circulă dirijat.

Potrivit primelor informații, este vorba despre un accident produs pe DN10, la Siriu, unde un autoturism s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

Iar pe DN2E85, în Poșta Câlnău, se pare că este vorba de o coliziune între un autovehicul și un utilaj agricol.

Deocamdată nu se știe dacă sunt victime și care este numărul acestora.

Vom reveni!