Actualitate

Două accidente, patru victime, în mai puțin de o oră. Cum s-au produs

Două accidente s-au înregistrat pe șoselele din județul Buzău, altfel foarte aglomerate la finalul minivacanței de Sfânta Maria. Mai întâi, o coliziune a avut loc între trei autoturisme, la pasarela Nehoiu, unul dintre punctele nevralgice ale traficului de week-end. La intersecția DN2E 85 cu Șoseaua de Centură, trei autoturisme- unul care cobora de pe pod cu intenția de a intra în oraș, un al doilea care venea de pe Șoseaua de Centură și un al treilea care ieșea din Buzău spre Ploiești s-au ciocnit, cel mai probabil pe fondul neacordării de prioritate.

În urma imapctului, trei persoane au fost rănite. Este vorba despre un șofer de 21 de ani, râmnicea, aflat la volanul mașinii care cobora de pe pod, un al doilea șofer, din Gherăseni, care conducea mașina care venea de pe Centură și un copil de 6 ani aflat în mașina înmatriculată în București, care ieșea din Buzău spre Ploiești.

Cam în același timp, la Calvini a avut un alt accident cu urmări grave. Un biciclist care a ieșit de pe o stradă laterală a fost lovit de o autoutilitară.

”Biciclistul, un bărbat de 55 de ani, din Calvini, a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.” anunță polițiștii.