Actualitate SPORT

Week-end plin pentru iubitorii handbalului. Turneu amical, vineri și sâmbătă, la Sala Sporturilor

sursa foto: Facebook HC Buzău FOTO ARHIVA

A mai rămas puțin timp până se va da startul unui nou sezon handbalistic. Iar până atunci, jucătorii se antrenează intens.

Ca parte din antrenamentul handbaliștilor, pe 18 și 19 august va avea loc, la Buzău, cea de-a treia ediţie a Memorialului “Constantin Căpăţână”. Este un turneu amical în sistem Final Four, la care vor participa echipele CSM București, CSM Bacău, HC Buzău și CSM Focșani 2007. Meciurile se vor disputa la Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, iar intrarea va fi liberă. Buzoienii care nu reușesc să ajungă la meci, vor putea urmări prestația handbaliștilor pe Facebook, pe pagina HC Buzău.

”Dragi iubitori ai sportului, vă aşteptăm la cea de-a treia ediţie a Memorialului “Constantin Căpăţână”, competiţie care se va bucura de prezenţa formaţiei noastre, alături de CSM Bucureşti, CSM Focşani şi CSM Bacău. Intrarea este gratuită, iar pentru cei care nu ne pot susţine din tribunele Sălii Sporturilor “Romeo Iamandi”, vom transmite toate partidele integral, în format video pe pagina noastră de Facebook”, au transmis reprezentanții HC Buzău.

Programul meciurilor, mai jos: