Actualitate

(FOTO) Două accidente produse aproape simultan, mai multe persoane au fost rănite

Foto cu caracter ilustrativ

UPDATE: În carambolul de pe DN2B au fost implicate 3 mașini conduse de șoferi din Buzău, care circulau dinspre Brăila spre municipiul Buzău. Unul din cei 3 șoferi a fost rănit.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 3 autoturisme, care erau conduse pe direcția Brăila către Buzău, de către trei șoferi buzoieni, în vârstă de 31, 67, respectiv 46 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului în vârstă de 67 de ani, acesta fiind preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

ȘTIREA INIȚIALĂ: Două accidente rutiere grave s-au produs, luni după amiază, în două zone din județ, aproape în același timp. Ambele s-au soldat cu răniți, anunță IPJ Buzău.

Primul accident s-a produs pe DN2B, în intersecția cu DJ203D. Potrivit primelor informații, aici a fost vorba de o coliziune între 3 autovehicule. O persoană ar avea nevoie de îngrijiri medicale, arată primele date.

Cel de-al doilea accident grav s-a produs pe strada Stadionului, din municipiul Râmnicu Sărat. Doi pietoni au fost surprinși și accidentați de un autovehicul. O șoferiță de 72 de ani i-a lovit pe cei doi pietoni care traversau strada, o femeie de 34 de ani și un copil de 14 ani.

“Din primele date de la fața locului, a reieșit că autoturismul condus de către o șoferiță în vârstă de 72 de ani, din Valea Râmnicului, pe direcția Focșani către Buzău, a surprins și accidentat doi pietoni, o femeie și un minor, în vârstă de 34, respectiv 14 ani, ambii din Râmnicu Sărat, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal. Pietonii au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

În ambele cazuri polițiștii sutn la fața locului iar traficul se desfășoară dirijat.

Etichete